Kerst bij Restaurant de Boekanier

In tegenstelling tot vorig jaar mogen wij dit jaar met Kerst gelukkig weer gasten ontvangen in ons restaurant. U kunt bij ons, midden in het centrum van Zaandam, genieten van een heerlijk kerstmenu. Het restaurant zal sfeervol versierd en verlicht worden en ook onze medewerkers zullen voor deze speciale dagen feestelijk gekleed zijn. Wij kijken er naar uit om onze gasten in de watten te leggen en een smaakvolle en gezellige Kerst te bezorgen.

Chefkok Pjotr Rentinck en zijn keukenteam hebben voor u een culinair 4-gangen of 6-gangen menu samengesteld welke wij serveren op Kerstavond (24 december), Eerste Kerstdag (25 december) en Tweede Kerstdag (26 december). Tot slot kunt u óók op ‘Derde Kerstdag’ (maandag 27 december) van uw kerstdiner genieten. Géén ‘kliekjesdag’, maar gewoon vrije keuze uit het volledige 6 gangen kerstmenu met een flinke korting!
Ons kerstmenu is een gevarieerd menu met mooie, verse en huisgemaakte gerechten die door ons keukenteam oogstrelend gepresenteerd worden. Het kerstmenu (met bijbehorende tijden en prijzen) kunt u bekijken in de bijlage van deze mailing of op onze website. 

Wilt u meer informatie over onze kerstmogelijkheden of een reservering maken?
Neem dan contact op met Christel of Pepijn via telefoonnummer 075-6164657 of ons e-mailadres info@restaurantdeboekanier.nl
Wij zullen persoonlijk contact met u opnemen en laten weten hoe uw optie omgezet kan worden in een definitieve reservering.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen in deze feestelijke periode en wensen u alvast hele fijne en smaakvolle feestdagen toe.

Met gastvrije groet,

Pepijn & Christel
namens het team van Restaurant de BoekanierDownload
Kerstmenu 2021
Download
Prijzen Kerstmenu 2021
Download
Kinderkerstmenu 2021
images images images

imagesDeel ....FacebookTwitter
Scroll To Top