Laatste nieuws

Kerstfeest vieren bij Restaurant de Boekanier

Bij Restaurant deHet is bijna november en hoewel het nog even duurt, zijn bij ons de voorbereidingen voor Kerst alweer in volle gang. Bij Restaurant de Boekanier, midden in het centrum van Zaandam, kunt u gezellig en sfeervol genieten van een heerlijk kerstmenu. Het restaurant zal sfeervol in kerstsfeer omgetoverd worden en ook onze medewerkers zullen voor deze speciale dagen feestelijk gekleed zijn. Wij kijken er naar uit om onze gasten net als anders in de watten te leggen en een onvergetelijke Kerst te bezorgen.

Wij hebben voor u een heerlijk 4 of 6 gangen menu samengesteld welke wij serveren op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Het is een gevarieerd menu met mooie, verse en huisgemaakte producten die door onze chefkok en zijn team oogstrelend gepresenteerd worden. Ook vergeten wij onze kleinere gasten niet: wij serveren gedurende de kerstdagen een speciaal kindermenu waarvan zij zeker zullen smullen!

De kerstmenu’s vindt u hier:
Kerstmenu 4 gangen
- Kertmenu 6 gangen
Kinderkerstmenu

Indien u een reservering wilt maken kan dat telefonisch bij Christel of Pepijn op 075-6164657 of via ons e-mail adres: info@restaurantdeboekanier.nl

Voor meer informatie kunt u tevens via deze weg contact met ons opnemen.

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen in deze feestelijke periode en wensen u alvast hele fijne en smaakvolle feestdagen toe.

Met gastvrije groet,
Pepijn List & Christel de Vos

imagesDeel ....FacebookTwitter
Scroll To Top